onsdag 12. mai 2010

120510: Dame med redningsbøye

 .


-Det ordner seg, sier dagens dame, se her, ta tak i redningsbøya, så holder vi oss flytende en stund til.  Dagens dame vet av erfaring at alle kan trenge hjelp til å holde seg flytende av og til, og noen ganger er det blytungt å ha hodet over vannet hele tiden, i alle fall om man er helt alene ute på havet.

-Det ordner seg, sier damen, det gjelder å holde fast og ikke slippe taket, og passe på at man ikke mister land av synet, det er mye lettere å komme i land om man vet i hvilken retning man skal svømme.

Damen tenker at det er viktig å kaste ut rednigsbøyer, det har mange damer visst bestandig, at om man går sammen er det lettere å holde seg flytende. -Og hallo, sier damen, hvis det virkelig er sånn at vi sitter i samme båt, er det i alle fall viktig at vi samarbeider, hvis ikke kommer vi aldri til land. Hun tenker at man får vente med å diskutere om kursen som ble staket ut var dårlig, eller hvem som skulle ha med reserveårene. Når man er ute på havet, langt fra land, får man bare ro alle sammen, i samme retning. -Ingen bør forlate skipet, sier damen, og ingen må bli etterlatt alene for å drukne.

Dagens dame bærer en redningsbøye, og hun tenker at av og til skal det lite til for å holde seg flytende....
.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar