søndag 1. juli 2012

010712: Julidame

.- Yess, det er sommer, synger månedens dame av full hals. Sommeren er full av valmuer og bringebær og skrubbsår på knærne. - Man blir aldri for gammel til å få skrubbsår på knærne, sier damen, om sommeren må man gå steder man kan falle og sykle på grusveier, det kan det lett bli sår av.

Juli er full av tornekratt og brennesle og brennmaneter, og noen ganger er det mark i bringebærne og fugler som bæsjer på matbordet. Med det er sommer, man kan slippe tærne fri og vifte med dem, og man kan gå nesten naken ut i hagen og drikke kaffe, eller helt naken hvis man bor på landet.

Juli er full av naboer som klipper gress, og som tror at alle synes det er fint å høre på musikk ute, så fint synes de det er at de spiller for hele nabolaget. Damen tenker at alle burde ha ørepropper når de skal høre på musikk ute, sånn at damer som vil høre på fuglene kan det.

Juli er full av jord på fingrene, og kanskje et og annet vepsestikk. Og juli er full av kaffekopper i solsteika. Og utepils. Kanskje til og med en utepils for mye. Og kanskje skrubbsår på knærne, hvis det er bratt å gå hjem....
.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar