søndag 20. oktober 2013

201013: Dagens dame støtter TV-aksjonen

.- Det er klart for den årlige innsamlingsdugnaden, sier dagens dame.
Hun har lommeboka klar, og venter på bøssebærerne.

Dagens dame gir penger til TV-aksjonen hvert år. Hun synes det er en flott måte å samle inn penger på, når noe foregår over hele landet samtidig blir det et bidrag som monner.

- Jeg vet at noen smeller igjen døra i fjeset på ungdommene som banker på, og at de ofte kan bli møtt med ufine og frekke kommentarer, sier damen.
- Det liker jeg ikke. Det er valgfritt å gi, men dårlig oppførsel er unødvendig.

Denne gangen er det Nasjonalforeningen for folkehelsen som får inntektene av TV-aksjonen. Demens angår alle. Alle kjenner noen som får demens, noen vil bli direkte rammet selv.

Dagens dame tenker at hun selv har lyst til å bli en gammel dame. Hun vil klappe på kattene sine og pusle med blomstene i vinduskarmen.
- Og så vil jeg veldig gjerne kjenne igjen barnebarna mine når de kommer på besøk, sier hun, og håper at det kanskje finnes medisiner mot demens om det eventuelt rammer henne i framtida.

- Og til alle dere som aldri vil gi fordi dere vil hjelpe våre egne først: Nå har dere sjansen. Dette er våre egne. Kanskje du til og med gir til deg selv, avslutter damen, og putter pengene i bøssa.
.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar