søndag 2. november 2014

021114: Dame med tau

.Det er viktig å ha et godt tau, tenker dagens dame, minst like viktig som å ha et jernrør. Eller, kanskje det er enda viktigere å ha et tau. Hun går der og bærer på den alt for stor taukveilen sin.

For eksempel er det viktig hvis man skal redde noen, at man har et tau, sånn at man kan kaste det ut til den som holder på å drukne. Det er viktig å ha tau, sånn at man kan hale i land på det ene og det andre, ikke bare de som drukner, det er mye annet man kan hale i land, en seier i ny og ne, for eksempel.

Og med et tau kan man tjore noen eller noe fast - det er ikke alt eller alle som bør gå løs hele tida, da kan tauet kommet godt til nytte. Og man kan bruke det til å binde sammen ting som trenger litt hjelp til å holde sammen. Det kan være en god ting, tenker dagens dame. Eller en dårlig.

Om hun skal binde eller ikke i dag, det vites ikke. Men bære rundt på tauet sitt, det gjør hun. En vet nemlig aldri når en får bruk for et godt tau. Og finner hun ikke annen nytte i det, kan hun i det minste hoppe tau for å få tida til å gå....Gjenbruk fra 2.11.2009
.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar