fredag 1. juni 2012

010612: Dagens dame hilser juni velkommen

.- Man kan aldri bli forsiktig nok, sier måndens dame. Er det noe hun tar på alvor, er det sikkerhet. Hun har sikret seg med badering og armringer, hun vil jo ikke drukne, heller.

Hun bryr seg ikke om at noen kanskje synes det er merkelig. Månedens dame vil bruke hver eneste fine dag på stranda, og siden hun bor i et land med mye vær, vet hun av erfaring at det ikke alltid blir så mange av dem. Og selvfølgelig - månedens dame blir ikke solbrent, ingen over fire år bruker høyere solfaktor enn henne.
- Man kan aldri blir forsiktig nok, gjentar måndens dame.
Når damen skal på ferie, planlegger hun nøye. Hun vet hvor i verden jordplatene beveger seg, og kommer aldri til å reise et sted der det kan bli jordskjelv. Hun vet hvor terrrormålene er, og hvor det er farlig å drikke vannet. I grunnen er hun mest hjemme, månedens dame, der er det trygt, og man kan jo aldri bli forsiktig nok.

Damen har ingen uplanlagte barn, hun har aldri tilfeldig sex, hun drikker ikke for mye, og hun røyker selvfølgelig aldri. Det er mye annet hun aldri gjør heller. Man kan jo aldri blir forsiktig nok. Heldigvis bader hun. Hun kjenner sol og bølgeskulp mot huden. Bak baderingen. Man kan jo aldri bli forsiktig nok.

Denne dama var kalenderdame i juni 2011.
.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar