fredag 5. november 2010

Damekalender 2011

.Puh! Det satt langt inne, å bli ferdig med neste års damekalender, men endelig er den ferdig. To ganger før har jeg trodd den var ferdig. Aller først da jeg endelig hadde funnet fargen. Lilla skulle den bli, lys, lys lilla. Så ombestemte jeg meg. Nå har jeg 15 eksemplarer av en lys lilla kalender, som er den litt mer kuriøse varianten.

For damekalenderen til neste år er grå. Veldig lys grå, bare litt farge er det, men nok til at damene kommer veldig godt fram. Da det var valgt, trodde jeg at nå var jeg ferdig. Helt til jeg kom på at jeg ikke hadde lest korrektur på selve kaldenderskjemaet, bare overlatt utformingen til en mann. Så nå har jeg 15 lilla kalendere som må retes opp her og der, og 15 grå som også må rettes litt opp i. Siden jeg egentlig er lærer, tar jeg bare en rød penn og skribler i vei.... Nei, jeg gjør ikke det. Men det bryter med mitt syn på miljøet å kaste dem, så jeg retter dem. Diskret, riktignok, men det vil nok synes. Og sånn er det med ting laget av mennesker - det skjer feil.

Men nå, nå har jeg lest korrektur her og der. Det som måtte være av skrivefeil skal jeg late som om jeg ikke ser. For den er ferdig. 12 damer, så like, men likevel forskjellige, er samla. Her er hun som reiser fra vinteren, hun som priser våren med å drikke øl, den engstelige som alltid garderer seg og hun som tror det er lenge til jul selv om det er november. Og jammen har jeg blitt litt glad i dem i år også, selv om det nok satt langt inne.

Og ja, kaldenderen er som sagt grå, ikke hvit som på bildet her.Kalenderen koster 200 kroner, pluss eventuell porto. Det vil si at prisen er ca 16,50 pr dame, akkurat som i fjor.
Den kan bestilles direkte fra meg på mail, monstermor(krøllalfa)hotmail.com.
.
.

2 kommentarer:

  1. Hei

    Har du laget en for 2013? Disse kalenderne er geniale. Damene er skjønne.

    SvarSlett
  2. Ingen kalender for 2013. Var så damesliten, at jeg ikke orka. Lover å komme tilbake i 2014.

    SvarSlett