lørdag 5. desember 2009

051209: Dagens dame koser seg

.


-Alt trenger ikke å være ekte hele tida, sier dagens dame, noen ganger er det tryggere at det ikke er det. Hun er ganske engstelig av seg, og som så mange andre engstelige damer er hun opptatt av sikkerhet.

OK, hun er nok mer enn gjennomsnittlig engstelig, der hun står med den kunstige hunden sin, som helt sikkert aldri kommer til å bite verken damen eller noen andre. Damen har selvfølgelig barnesikring på alt som kan barnesikres, hun har riktignok ikke barn (hallo, vet du sannsynligheten for at noe skal går galt når man har barn, enten med barnet eller ting rundt det, det vet i alle fall dagens dame), men også voksne trenger påminnelser om farlighetene i verden, og tro meg, den som fikler med barnesikringer mange ganger om dagen, husker på det.

Dagens dame vet også at desember er en farlig måned. For lårhalser, blant annet. Og når det gjelder brann. Men også engstelige damer liker å tenne lys. De trenger bare ikke å være helt levende. Så dagens dame har en hund som bjeffer med batteristemme og lys som blafrer med bittesmå batterier inne i seg. Sånn koser hun seg. Det er tryggest sånn.
.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar