mandag 21. februar 2011

210211: Dame med erter

.


- Nei, sier dagens dame, jeg skal ikke tørke disse ertene for å utføre prinsessetester, jeg skal spise dem. Det er ikke akkurat sesong for friske erter, så det er bare i damens fantasi hun bærer en belg med friske erter.

- Forresten, sier hun er det noen gang sesong for friske erter i Norge, eller er vi et land med frossenertspisere? Hun tenker på Danmark, der hun om sommeren stadig ser skilt hos bønder som selger friske erter, og tenker at hun aldri har sett en frisk ert i Norge noen gang.

Og forresten, til det med prinsesser og erter. Hun har egentlig aldri forstått hvorfor prinsen ville ha en dame som ble gul og blå etter å ha ligger på utallige madrasser og dyner med ei lita ert under. Man kan jo bare tenke seg at det var en skikkelig pingle-dame, som det ikke ville gå an å ta i.

- Nei, han burde valgt en annen dame, ei som tålte å ligge på en ert eller to, sier damen. Hun tenker at prinsen nok angra seg når han oppdaga alt det andre prinsessa ikke kunne uten å bli gul og blå og sytete. Omvendt ertetest, er damens råd, til alle som vil ha en partner, enten de er damer eller menn. Tåler den utvalgte ikke en ert under madrassen, er det en ekte prins eller prinssesse, og da er det bare å løpe....
.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar