tirsdag 11. oktober 2011

111011: Dame med gris

.


 
- Åssen kan det ha seg at noen menn oppfører seg som griser hver gang de drikker?, spør dagens dame. Og ja, hun har møtt et stort antall damer som har blitt skikkelig suggete med et par øl innabords, men akkurat nå dreier det seg om menn, grisemenn.

- Noen tror visst at det er fritt fram for grisprat og grisesang ved en hver festlig anledning, sier damen. Ikke at hun er så veldig prippen når det kommer til språk, hun har et stort vokabular når det kommer til kjønnsuttrykk, og hun bruker dem gjerne. Det er bare det at de skikkelig grisete mennene hun har møtt, ellers er av den forsiktige typen, som knapt tør å si pikk og pule til vanlig. Utenom når de drikker. Da skal de gjerne si, eller synge, det høyt.

- Folk kan si hva de vil for meg, nesten, men må de gjøre det så j*vla høyt? Må alle vi andre høre det? Om de tror at vi da tror at de er åpne og frigjorte, er det helt feil, sier damen, de skikkelig grisete mennene er de vi mistenker for knapt å ha en pikk å pule med!

Sånn, nå var det sagt. Og damen går fornøyd videre, med den lille grisen sin. Han som oppfører seg som akkurat det han er hele tida, uten å være det minste mannsgrisete....
.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar