mandag 18. januar 2010

180110: Med liten hund og hakk i plata

.


- Om man bare maser lenge nok, sier dagens dame, hender det man får det man ønsker seg. Som for eksempel en liten hund.

Hun har mast og mast, damen, på å få en liten hund, hele livet faktisk, og av og til med god hjelp fra Lille Eris og sangen "Jeg vil ha en liten hund".

Det var den aller første plata damen eide, og den spilte hun igjen og igjen. Den hadde vel en sang på den andre siden også, hvor uforståelig det enn kan høres ut for de som vokser opp i dag at man måtte snu grammofonplatene sine. Hva sangen på den andre siden var, husker damen ikke, men hun kan fortsatt nynne på ganske mye av teksten fra "Jeg vil ha en liten hund".

Hun maser fortsatt av og til om å få en liten hund, dagens dame, men det er lenge siden hun har hatt hjelp fra Lille Eris. Det skal hun imidlertid rette på - hun skal finne fram den gamle plata og spille den hver dag, hvert sekund. Så får vi se, om det plutselig en dag står en liten hund der, en sort og grå med sløyfe på, da vil nok damen bli så glad, så glad. Eller, om noen i damens hus plutselig lager hakk i plata....

Og om det finnes andre der ute, som også kan trenge masehjelp for å få en liten hund, er det bare å øve seg på hundemasesangen, smmen med lille Eris.
.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar