onsdag 27. januar 2010

270110: Dame med isbjørn

.

Dagens dame bærer en isbjørn, en miniatyr-isbjørn, riktignok, ingen vanlige damer kan bære en vanlig isbjørn, siden en vanlig isbjørn veier flere hundre kilo. Bare Pippi kan bære en vanlig isbjørn.

Dagens dame bærer miniatyr-isbjørnen sin, og selv om den er miniatyr, betyr ikke det at den er lett. Den liker ikke akkurat å ligge i ro, helt plutselig begynner den å sprelle for å komme seg ned for å leke. Isbjørnen er et ganske barnslig dyr, som gjerne vil ake, og som gjerne ruller seg i snøen så det kiler skikkelig i pelsen, så mye at den nesten må le.

Dagens dame bærer isbjørnen forsiktig, de er på vei til akebakken, og kanskje de skal legge seg på ryggen i snøen og lage figurer. Damen kan lage engler, isbjørnen kan lage... ehhh, en grop, kanskje.

Dagens dame tenker at hun er glad for at det fortsatt finnes isbjørner i verden, i virkeligheten, og ikke bare på bilder. Hun synes synd på isbjørnene. En ting er at det er synd på deg hvis du er dyr og har is eller polar i navnet ditt når isen smelter, en annen ting er at det er synd på deg hvis du er på toppen av næringskjeden og må spise all den forurensningen mange andre har spist før deg.

I dag skal imidlertid damen leke med isbjørnen. De skal skli i snøen, og lage engler. Og grop. For i dag er det i alle fall vinter nok for en som har is i navnet sitt.
.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar