tirsdag 2. februar 2010

020210: Dame med larve

.Dagens dame bærer en larve. Hun bærer den forsiktig, forsiktig. Man skal alltid bære larver forsiktig, om man nå av en eller annen grunn skal bære rundt på dem, men damen tenker at om vinteren må man være ekstra forsiktig med alle ting som lever.

Hun vet ikke helt hva den skal bli til, larven, en sommerfugl, kanskje. Hun håper på en sommerfugl. Nå bærer hun larva forsiktig, forsiktig, hun tenker at hun må finne et sted den kan hvile seg, og kanskje få et lite teppe over. Nå pleier larver for så vidt å ordne teppene sine sjøl, men hun er ikke helt sikker på denne, den har tydligvis ikke helt forstått det med vinter i alle fall.

Er det opp til dagens dame, skal larva det godt fram til den skal forandre seg. Hun skal prøve å finne ut hva den spiser, hun håper den vil ha salat, og at den ikke er av en type som har spesialisert seg på for eksempel nesleblader. Det er ikke mange nesler hos damen på denne tida av året.

Hun bærer på larva, forsiktig, forsiktig. Og hun håper at hun kommer til å se at den blir til noe annet enn seg selv. Og hun tenker at hun liker larver - de minner henne om at ting er i forandring....
.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar