torsdag 4. november 2010

041110: Strikking i november

.


Det er november, måneden da dagens dame tar fram strikketøyet og fortsatt tror det er lenge til jul. Hun er optimist, og håper at hun skal rekke å lage julegavene selv, for det er jo så lenge til jul.

Hvert år glemmer damen at november har sin egen hastighet - regnværet og høststormene varer lenge, samtidig som den tida damen skal bruke på prosjekter går så innmari fort.

Man skulle tro at damen visste at når jula nærmer seg, står hun der og pakker inn de kjøpte julegavene, mens strikkeprosjektene ligger halvferdige og venter på å bli resirkulert til noe annet enn seg selv i januar. Man skulle tro at hun husket at det alltid er kjedelig og går sakte å strikke sokk nummer to.

Men i november er damen optimist. Og på en måte koser hun seg med de umulige prosjektene. Og langt inne, nesten helt innerst, vet hun at det ikke blir strikkegaver i år heller. Og det er helt greit. For i november er damen optimist, og håpet er viktigere enn resultatet.
.

3 kommentarer:

 1. Fantastisk tekst som alltid! Kjenner meg veldig igjen, har i år blitt stoppet av en senebetennelse, men neste år er jeg tilbake for fulle seil:)
  Ha en strålende dag!!
  Maicen

  SvarSlett
 2. Takk - her er det stålende novembersol i dag, bare det er nok til å få en god dag. En god dag til deg også :-)

  SvarSlett
 3. Så flott med november-optimisme :-D Lekker dame også, som alltid!

  SvarSlett