lørdag 27. november 2010

271110: Med rødvin og ku

.- De passer godt sammen, rødvin og ku, sier dagens dame. Det har i alle fall hun lært, at rødvin og storfe er en fin kombinasjon.

For eksempel er det sånn at å klappe på ei ku samtidig som hun drikker rødvin, gir dama ro i sjelen, og er det noe dagens dame trenger, er det akkurat det.

Noen vil vel si at dagens dame har misforstått, at rødvin og storfe passer sammen når man drikker og spiser det, men det sier ikke dagens dame høyt, hun vil jo ikke skremme kua, heller. Og jo da, dagens dame spiser kjøtt, men ikke hele tida, man må ikke spise alle dyr man møter, heller.

Eller, man bør kanskje helst spise dyr man har møtt, sånn at man vet at dyret har hatt det bra. Og kanskje det får flere til å redusere kjøttforbruket sitt - det er ikke like lett å spise de man kjenner navn og adresse til.
Hvis man først skal spise dyr, er det ikke noe verre å spise et dyr man har kjent, ikke for dyret, i alle fall. Det bør i alle fall ikke være verre - det er ikke greit med uforsvarlig dyrehold bare dyret ikke har noe navn.

Dagens dame drikker rødvin, og klapper ku. Og hun synes det er en fantastisk kombinasjon. Det synes Dagros også.
.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar