torsdag 1. mars 2012

010312: Marsdame

.- Færra på tur til Mexico, nynner månedens dame, hun står i vårsludd og drømmer seg bort til varmere steder. Nå er det ikke sånn at damen mener det med Mexico helt bokstavlig, det er innmari langt borte, og ut fra hva damen får med seg på nyhetene, er det et ganske skummelt land å reise til.

Nei, damen reiser verken langt eller lenge. For visst er det variabelt vær i mars, men det er også noe av det damen liker. Den ene dagen stikker snøklokkene hodene sine fram, for å bli dekket av snø dagen etter. Like optimistiske titter de fram igjen, rister på hodene sine så snøen faller av, og vitner om dager som skal komme. Det vil ikke damen gå glipp av.

I mars spirer det i vinduskarmen, og damens katter må finne et nytt sted å sitte. Hele vinteren har de sittet triste og sett ut på den kalde og hvite verdenen der ute, nå er de ute og jager på alt rører seg.

Og månedens dame tenker at hun også er litt lunefull, som mars, hun kan heller ikke helt bestemme seg. Hun nynner videre om å færra til Mexico, samtidig som hun elsker den hjemlige våren.

(Denne dama var en del av damekalenderen for 2011)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar