torsdag 19. november 2009

191109: Bursdagsdame

.

Dagens dame har på seg krone. Den er ikke av ekte gull, men det burde den vært, det hadde hun fortjent, dagens dame.

Nå vil kanskje noen tro at pakken damen har i hånda er en bursdagsgave. Det er det ikke, det er en julekalenderpakke, for dagens dame er ute i god tid og overlater ingenting til tilfeldighetene. I hennes hus kommer ikke julekvelden overraskende på kjerringa, den kommer når damen sier at den får lov til å komme inn.

Dagens dame ordner til jul, hun passer på både folk og dyr, og har hyggelige kommentarer til de som fortjener det, enten de har to bein eller fire bein. Ja, helt sikkert til de med tre bein også, eller kanskje særlig til de med tre bein.

I dag skal dagens dame kose seg med folk og hund. I virkeligheten er ikke damens hund så veldig stor, men den tror at den er det, og damen lar den få lov til å tro det, hun vil ikke ta livsløgnen fra den, for dagen dame er en belest og skolert dame som vet hvor ille det kan gå med mennesker da, og hun tenker at det sikkert gjelder for hunder også.

Dagens dame liker bedre å feire andre enn seg selv, men i dag har hun krone på. Bare fordi hun har bursdag. Vi tenker at damen kanskje burde ha krone på hver dag, eller i hvert fall litt oftere enn en gang i året. Ikke for at hun eldes så fort at hun feirer flere bursdager i året, nei, hun holder seg godt, dagens dame, men fordi hun fortjener det.
.
.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar