mandag 30. november 2009

301109: Dame med bortskjemt hund

.

Nå er det ikke uvanlig at damer i tegna form har bortskjemte dyr - i alle fall ikke her. Her bærer damer titt og ofte rundt på både små og store dyr.

Dagens dame bærer ikke dyret sitt, akkurat. Hun bærer den veldig store leka til dyret. Hun har gjort akkurat det samme for hunden som mange damer gjør med menneskebarna sine: gitt det den aller største leka hun kan finne, og hun tenker at jo finere ting hun gir hunden eller ungen, jo mer kjærlighet får hun tilbake.

Og akkurat som når det gjelder menneskebarn: hunden blir ikke mer glad i damen av å få fine gaver. Den blir bare ekstra bortskjemt og krevende, akkurat som mennesker blir det. Og damen blir en bæredame og en løpedame som bærer på stadig større hundeleker, helt til de blir så tunge at hun segner om med lekene over seg.

Damer som bærer for mye for andre, selv om de gjør det i beste mening, blir til slutt så små at de nesten ikke finnes. Og det er det ingen som er tjent med, verken damer, menneskebarn eller hunder.
.

5 kommentarer:

 1. Veldig godt skrevet! Og definitivt til ettertanke for en mammadame.

  SvarSlett
 2. Takk for hyggelig kommentar. Alle mammadamer bærer for mye av og til, og det er kjempevanskelig å vite når det er for mye, vi vil jo så gjerne gjøre alt for at ungene skal ha det bra. Og det er ikke farlig å bære, bare vi husker på å lære dem å gå...

  SvarSlett
 3. så flott blogg! :D
  Håper du får en fantastisk dag! :D

  SvarSlett
 4. Takk, irlin. Dagen er i alle fall flott så langt :-)

  SvarSlett