torsdag 14. oktober 2010

141010: Det handler om pupper

.- I dag skal det handle om pupper, sier dagens dame, som så mye av livet gjør. For det gjør det, for alle damer og for veldig mange menn er pupper en del av livet, en varm og vennlig del av livet. Pupper, myke og varme og fulle av kjærlighet, og noen ganger fulle av mat. Vennlige, varme pupper.

Helt til de ikke er vennlige mer. Noen ganger, og for mange damer blir de varme og vennlige puppene til uvenner. De blir til noe som ikke skal være med på å gi noen liv lenger, de som før spilte på lag og ga næring til små mennesker eller til kjærlighet, blir til fiender man må kjempe mot. En tung og slitsom kamp mot egen kropp, og mot det man tenkte at alltid skulle være en del av en selv.

I dag skal det handle om pupper. Det skal handle om at damer blir syke og dør av puppene sine. Det skal handle om rosa sløyfer og penger til forskning. Det skal handle om det farlige ordet som innimellom får alle damer til å stoppe opp og nesten ikke puste. Det skal handle om brystkreft.

- I dag skal det handle om pupper, sier dagens dame. Hun har en rosa sløyfe og telefonen hennes er en givertelefon i dag. For hun tenker at noen kamper er det viktig at vi kjemper sammen, kampen for at så mange av oss som mulig skal kunne fortsette å være venner med puppene våre, for eksempel...
.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar