torsdag 28. oktober 2010

281010: Dagens dame oppfordrer alle til å ta på seg selv

.


- I dag synes jeg alle damer burde ta på seg selv, jeg synes alle skal ta på puppene sine og kjenne riktig godt etter hvordan de har det, sier dagens dame. Det er fortsatt oktober, og damen bruker den rosa sløyfa si, men det er ikke bare fordi det er oktober damen oppfordrer damer til å ta på brystene sine, det oppfordrer hun til hver eneste måned, men til de som ikke sjekker jevnlig, tenker hun at i dag er en god dag å starte.

- Alle damer burde kjenne sine egne pupper, sier hun, det er viktig. Og hovedgrunnen til at man må være systematisk, og gjøre det hver måned, er at man ikke skal få panikk, men bli godt kjent med puppene sine, sånn at det er lettere å merke forandringer.

- Så damer, i dag stopper vi opp, og tar på puppene våre i fem minutter, sier damen, og så gjør vi det til en god vane å gjøre det en gang i måneden.
Og for de som trenger å bli minnet om hvordan det skal gjøres, har foreningen for brystkreftopererte laget en veiledning. Og en liten artikkel om akkurat det samme, finner du her.
.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar