lørdag 8. mars 2014

080314: Dagens dame tar den helt ut

.Jada, det er en pikk hun har i hånda, dagens dame. Og sånn som det ser ut på tegningen, kan vi vel trygt anta at hun bruker kjønn som våpen. Det var i alle fall utrykket "kjønn som våpen" som fikk meg til å lage denne dama. Ingen bør bruke kjønn som våpen, uansett.

Jeg har tenkt ganske mye på dagens dame. Jeg tenkte at jeg kunne lage noe rundt uttrykket "å rette hans eget våpen mot ham", det kunne blitt en fortelling om et parforhold, eller om samfunnet. Det kunne blitt sint, eller sårt.

Det kunne jo også vært et slags trofé hun bærer på, eller byttet tatt i kjønnskampen. Uansett, det ble litt for mye språklige finurligheter og mulighet for lange roturer jeg ikke hadde lyst til å legge ut på, så jeg lar det være.

Som en liten kuriositet kan nevnes at min eldste datter insisterte på at det het "pikkstol" da hun var liten, og i lekebutikken høylydt erklærte at hun ønsket seg en.

Hvis noen lurer på den noe usunne fargen på organet på dette bildet, kan jeg avslutte med at bildet er hentet fra en sexreklamekatalog fra London, og at snoppen egentlig har en stram ring festet rundt seg for å beholde ereksjonen. Det så innmari vondt ut, og ikke kan jeg skjønne at det er noen vits med ereksjon hvis det fører til at hele stasen blir lilla og faller av.

Og forresten, god 8. mars, alle sammen.

Dagens dame er gjenbruk fra 8.3. 2009.

2 kommentarer: