mandag 5. oktober 2009

051009: Tid for tøfler

.


-Det er på tide å begynne med tøfler, tenker dagens dame, i alle fall om man bor i gammelt hus, og det kommer trekk inn både her og der.

Man kan selvfølgelig bruke ullsokker i stedet, hvis man er sokkestrikkedame, og ikke er redd for å skli, men dagens dame synes det er tryggest å bruke tøfler. Hun tenker på lårhalser og andre ting som kan brekke, og det er bedre å øve seg på å unngå brudd når man fortsatt er midt i livet og forholdsvis bevegelig.

Siden dagens dame ikke verdens mest ryddige dame og tøflene ikke blir plassert på samme sted hver gang hun tar dem av, kunne hun tenke seg en tøffelhund. Hun har ingen hund, men hvis hun hadde en, skulle den kommet med tøflene hennes når hun trengte dem, helt av seg selv, for det var en klok hund som alltid visste hvor damen gjorde av tingene sine.

Så mye tenker hun på tøffelhunden sin, dagens dame, at hun nesten ser den for seg, der den sitter pent ved siden av henne, med tøflene forsiktig i munnen, helt uten at det kommer hundeslim på dem.

Den varer ikke lenge, hundefantasien, før damen er tilbake i virkeligheten og sklir rundt på sokkene mens hun roper på tøflene sine.
.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar