lørdag 10. oktober 2009

101009: Den beige damen

.

Noen ganger møter man utydelige damer. Av og til virker det som om noen har sugd alt blodet ut av dem, og bare etterlatt skallet til seg selv. Dagens dame er beige. Hun er det nærmeste man kan komme fargeløs, og bare for å ha sagt det, man kan godt kle seg i farger og være fargeløs samtidig. Hvis noen har sugd ut alt blodet.

Dagens dame har en fargeløs unge, også. Pregløs og utydelig står hun der, og balanserer på ballen sin. Det er vanskelig å balansere på en ball.

Det er vanskelig å være utydelig også. Selv om man kan gjemme seg i mengden på den måten, kan man lett føle at man ikke finnes i virkeligheten, at man ikke betyr noe. Utydelige damer har ofte små stemmer som ikke blir hørt så lett, heller.

Damer som er fargerike selv om de er kledt i beige og som har store stemmer, bør av og til se litt ekstra rundt seg, og smile og nikke til en utydelig dame. I dag, for eksempel. I butikken, eller på bussen. Og hvis man hører ekstra godt etter, oppdager man at det å være utydelig ikke betyr at man ikke har noe viktig å si.
.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar