torsdag 29. oktober 2009

291009: Dagens dame er opptatt av pupper

.


Oktober er rosa. Det er dages dame også. Ikke bare har hun rosa sløyfe i håret, hun har rosa kjole og rosa sko, også. Og hun går tur med den lille rosa hesten sin. Det vil vel ikke overraske noen at hun helt innerst har rosa undertøy, også.

Det kan ikke gjentas for mange ganger at oktober er rosa - rosa for å sette fokus på brystkreft som rammer så mange hvert år, og fokus må til både for å spre kunnskap om sykdommen og for å samle inn penger til forskning.

Dagens dame er opptatt av pupper. -Hvor mange bryster må man ha for å være en ordentlig dame?, lurer dagens dame på. Svaret er selvfølgelig ingen. Personligheten sitter ikke i puppene, selv om man som mediekonsument av og til kan få inntrykk av det. Man kan selvfølgelig være en ekte dame om man har en pupp, to, eller ingen, fortsetter damen, men det må jo være et mål at forskningen kommer så langt at man kan bli frisk selv om man får en alvorlig sykdom.

Hvor mange pupper dagens dame har under kjolen, det sier hun ingenting om. Det eneste hun røper, er at det er færre enn tre....
.

2 kommentarer:

  1. Så hyggelig å høre. Rosasløyfedamer er viktige damer.

    SvarSlett