fredag 9. april 2010

090410: Dagens dame tenker på mummitrollene

.-Noen ganger, sier dagens dame, skulle jeg ønske at jeg var litt mer som Mummimamma. Hun tenker at Mummimamma er stor og snill, hun baker og ordner, og passer på at alle har nok å spise. Hun har en diger veske som rommer alt man trenger, og hun maser ikke på usynlige barn, men lar dem få ta den tida ting tar.

Dagens dame lager også nok mat, når hun husker det. Hun baker ikke, men hun ordner gjerne ting, og akkurat som Mummimamma, feier hun gjerne støvet under et teppe for heller å ha det hyggelig enn å gjøre husarbeid. Hun har en stor veske også, noen ganger tror damen at hun bærer med seg en hel verden i veska si. Når hun tenker seg om, er hun av og til litt som Mummimamma. (Andre dager er hun mer som Lille My, og noen ganger som Hufsa, men det er to andre historier).

Damen tenker at det ser hyggelig ut å være Mummimma. Hun drikker kaffe av den fine koppen sin, og tenker på Mummimamma og Mummipappa. Hun tenker at de er jo voksne, og de har barn, og plutselig går det opp for damen at de har sex - mummisex. Hun ser for seg de to snille bløte kroppene som klemmer på hverandre, og ruller rundt. De grynter nok litt også, tenker damen, og er snille og gode mot hverandre. De lister seg sikkert ut av og til for å kunne grynte akkurat så høyt som de vil, tenker damen, for mummihuset er fullt av øyne som ser og ører som hører, og selv om de ikke er særlig sjenerte av seg, mummitrollene, er det noen ganger de vil være helt for seg selv.

Og etterpå, tenker damen, ligger de der og kikker på stjernene og vifter med tærne. Og kanskje de røyker litt der ute på gresset, før de lister seg inn igjen og forsøker å snike seg lydløst inn på rommet sitt. Det klarer de selvfølgelig ikke, alle som har bodd i hus der noen forsøker å liste seg lydløst rundt vet at det er umulig, bortsett fra de som lister seg.

Dagens dame drikker kaffe, og tenker på Mummimamma. Og litt på at det er fredag....
.

4 kommentarer:

  1. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

    SvarSlett
  2. Jeg tenker på Lille My av og til. Det er ikke usannsynlig at det kommer en dame relatert til det, men jeg har litt strenge regler når jeg tegner - alt damene skal bære, er klippet fra noe som har vært trykket. Så da gjelder det å finne noe som både minner om Lille My, og som har rett størrelse.
    Men jeg er på utkikk - hele tida....

    SvarSlett