lørdag 17. april 2010

170410: Pinnsvindame

 .

Så mye ønsker hun seg et pinnsvin, dagens dame, at hun bærer et hjem i sine egne hender. Det har akkurat våkna fra vinterdvalen, og vil gjerne parre seg fortest mulig, så damen trenger et pinnsvin til - helst av motsatt kjønn som det hun bærer, men hallo, hvor lett er det for en vanlig dame å kjønnsbestemme et pinnsvin - det er tross alt fullt av skarpe ting.

Pinnsvin som løper over plenen på de korte bena sine er det plass til i damens hage. Hun har løvhauger og kvisthauger, hun er en ganske rotete dame som har mange steder pinnsvin vil like. Og hun har en klukkende bekk de kan drikke av, og en utømmelig mengde snegler de kan spise.

Så nå håper hun at pinnsvinet hun har funnet vil bo hos henne, finne en partner, helst av motsatt kjønn siden damen vil ha mange pinnsvin, men om det velger en partner av samme kjønn skal ikke damen legge seg opp i det, hvem pinnsvin velger å leve sammen med har damer nemlig ingenting med.

Og til alle andre damer som også vil ha pinnsvin i hagen benytter dagens dame anledningen til å minne om at pinnsvin ikke tåler laktose - de skal altså ikke ha melk. Men hundemat og kattemat, derimot, det liker de godt.
.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar