søndag 11. april 2010

110410: Dame med rød panda

 .


Dagens dame er på søndagstur. Hun er ikke aleine, hun har med seg et dyr, for anledningen en rød panda. Nå er det ikke akkurat dette mårliknende dyret man tenker på først når man hører ordet panda, og akkurat det er det er damens dyr litt misfornøyd med.

-Jeg var panda først, sier dyret litt snurt, lenge før noen visste om den svarte og hvite bamsen. Så kom den og tok navnet, vi som ikke er i slekt en gang.

Sur eller ikke sur på sin kjente navnebror, i dag er den røde pandaen på tur. Og alle vet at ut på tur aldri sur, bare stemmer i teorien, og at det ikke finnes dårlig vær, bare dårlige klær bare er noe læreren sier for å prøve å lure deg til å tro at det er gøy på stranda når det regner. Så pandaen er sur, så mye den vil!

Men damen lokker og lurer, akkurat som en lærer ville gjort det, og det regner ikke, og damen har med bambusblader og rhododenron i matboksen, og kaffe til seg selv, så sakte men sikkert blir det bedre.

Og damen vet at den var panda først, og den vet det selv, og nå vet kanskje noen flere det også, så resten av dagen skal hun hvile seg i damens armer, den lille røde pandaen.
.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar