torsdag 5. august 2010

050410: Dagens dame flytter på ting

 .


Det er tid for rydding. Egentlig var det tid for rydding for lenge siden, men det klarte dagens dame glatt å overse. Nå er det absolutt tid for rydding. Overtid, faktisk.

Dagens dame flytter rundt på ting, og skjønner ikke hvorfor ikke det blir mer ryddig, enda så mye hun bærer. Alle andre som bruker så mye tid på å flytte ting, oppnår at det blir ryddig. Ikke dagens dame. Hun tenker at det må være genetisk, et dominant gen som overføres fra generasjon til generasjon. Selv har damen ført det videre til barna sine.

Det er ikke det at hun ikke har ryddeutstyr, for det har hun. Hver gang hun leser om hjelpemidler som gjør rydding og vasking enklere, kjøper hun det. Onde tunger påstår at hun forholder seg til rydding på mannemåten, hun tror at det bare er å spraye på og tørke av.

Det er ikke sant. Hun vet at det ikke er sånn. Men hun håper. Og om hun synes at en rosa støvtørketing er finere enn en kjedelig grå, bruker hun det. Hun er voksen og bestemmer over sine egne støvtørketing. Dessuten er den mye bedre å synge inn i, den rosa, når dagens dame drømmer fra ryddingen og later som om hun har en mikrofon....
.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar