fredag 6. august 2010

060810: Dame med tomater

 .


-Tomater, sier dagens dame, deilige, søte og røde. Hun tror hun skal lage en salat av dem, sammen med pasta, ruccola, litt kylling og pesto. Det er gode tomater hun bærer på.

Når dagens dame skal kjøpe tomater blir hun av og til litt sur. Hun blir sur over de halvmodne tomatene som ligger der, som aldri har opplevd en solstråle i virkeligheten. Hun synes det er en skam at noen kan selge sånne tomater.

Men når hun tenker over det, synes hun smakstomatene er enda verre. Ikke at det finnes tomater med god smak, for all del, det er hun for. Hun synes bare at det er helt på trynet at noen kan kalle noe for smakstomater. -Alle tomater burde være smakstomater, sier damen, det skal jo ikke være sånn at jeg skal finne meg i at de tomatene som ikke er merka spesielt skal være vonde og umodne.

Hun tenker at det er rart, det der. At vi finner oss i at tomater som smaker tomat må merkes spesielt, mens "vanlige" usmakstomater i beste fall smaker ingenting. Og hun tenker at noen ganger er det synd å bo i middelmådighetens land når det kommer til innholdet i matvarediskene...
.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar