fredag 27. august 2010

270810: Dagens dame banker kjøtt

 .

 -Nå er det sånn at om jeg vil ha bankekjøtt, og det er tomt i kjøttdisken, tar jeg selvfølgelig hammeren i egne hender sier damen. Hun er absolutt i stand til å bringe kjøtt til bordet, og må hun, så banker hun det gjerne selv.

Hun er god til å banke kjøtt. Og så godt liker hun det, at hun nesten tenker at hun kunner vært slakter. Bortsett fra akkurat det med slaktingen, det ville hun nok ikke likt; å være der når livet rant ut av noen. At blodet renner ut av noe som allerede er dødt når hun slår på det, det kan hun derimot like.

Dagen dame tenker at bankekjøtt sikkert heter bankekjøtt fordi det kommer fra låret på dyret, og er seigt uten å bli banka og slått på. For sånn er det med dødt kjøtt, det blir bedre av å få bank. I motsetning til folk og dyr som lever: de blir bare redde og slemme av å få bank, og kanskje så små at de ikke en gang rekker opp til speilet for å se seg selv og bli minnet på hvem de er, at de er noen... Og bankekjøtt som sitter fast på noen som lever, er alt annet enn godt.


.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar