mandag 1. desember 2014

011214: Kalenderdame

.


Dagens dame er sliten. I hele natt har hun sittet og pakket inn små kalendergaver. Hun har pakket inn viskelær, blyanter, hårspenner, såper, små dyr, og puslespill. Hun har pakket inn en og annen film, flax-lodd, kinobilletter og vanter. Nå er hun sliten, men alle pakkene henger der de skal henge.

Det er mange slitne kalenderdamer i dag. Det er riktignok mange som har hatt alt ferdig lenge, lenge, men så finnes det de som er som dagens dame, ute i siste lita. Ikke har de bare ett barn som skal ha kalender heller.

Hun er fornøyd, dagens dame. Selv om hun noen små øyeblikk angrer for at hun innførte pakkekalender da ungene var små. Det er krevende å finne 24 gaver til små mennesker, og atskillig verre når de blir større. Og spør du ungene, blir de aldri for store for julekalenderen.

Selv har dagens dame kalenderappelsin med 24 nellikspiker. Hver dag tar hun ut en, for å se og lukte at det går mot jul. Og hver dag blir hun litt mer stressa. Men appelsina må hun ha, stress eller ikke stress. Hvis ikke risikerer hun at julekvelden kommer som julekvelden på kjerringa....
gjenbruk fra 1.12.2009.
.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar