lørdag 2. mai 2009

020509: Kattedamen

.


Dagens dame bærer en katt. Det er mange damer som går tur med hunder, men dagens dame bærer en katt. Hun er kattedame, ingen hundedame.

Hun liker at katten graver et hull i bakken når den skal gjøre fra seg, hun skjønner seg ikke på disse hundedamene som går rundt med varm bæsj i pose. Eller enda verre - de som ikke går rundt med varm bæsj i pose, men som kaster fra seg posen i grøfta. Akkurat det fenomenet lurer hun veldig på - du har hund, du har med pose, du tar opp bæsjen, og så kaster du den fra deg. Dagens dame tenker at det måtte vært bedre å bare la hunden bæsje der den var - ok - litt ekkelt og grisete, men likevel. Hun lurer på om de som kaster fra seg posene egentlig vil at verden skal fylles med hundebæsj, og at de plastpakker den for at nedbrytningen skal gå saktere....

Så altså, hun bærer en katt. Katten klarer å rydde etter seg selv. Og den er gullende ren, katten, hele dagen ligger den der og vasker seg, og ser på verden med et arrogant blikk. Om natten jager den. Og noen ganger, om dagen, når den vil det selv, får dagens dame allernådigst bære fru Pus en liten tur i hagen. Da er dagen god. Både for damen og for katten.
.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar