mandag 4. mai 2009

040509: Hun maler verden svart

.


Dagens dame liker ikke mandager. Ingen av damene i denne bloggen liker mandager, men ikke alle synes de er like triste som denne damen. Hun er en lett depressiv dame som synes livet er trist, og at mandager er aller verst.

Mandagen kommer på en måte for fort, og den har for mange farger, og er i alt for stor kontrast til helgen. Dagens dame synes uka burde begynne mer dempa, og har satt seg som mål å fjerne fargene fra verden. Hun maler det hun kan finne svart. Da er det ikke så synlig i den fra før av mørke verdenen hun lever i.

Hun har malt hunden sin svart, det litt dumme er at det kan være litt vanskelig å finne den om kvelden, men det får hun ta med seg, og hun har sikkert fortjent å stå der og rope på den lenge etter at alle andre har lagt seg. Hun skal male blomstene svarte, og alle tankene. Hun trenger ikke alltid pensel når hun maler heller, noen ganger holder det med et blikk, eller noen ord, så sprer det svarte seg.

Om du skulle møte denne damen, og det gjør man med ujevne mellomrom, og du ser at hun har med seg kosten sin, synes jeg du skal se en annen vei, og snike deg forsiktig bort, for plutselig maler hun deg også....
.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar