lørdag 23. mai 2009

230509: Piratdame

.

Dagens dame skal på konsert. Hun har funnet seg ei flaske vin, satt papegøya på skuldra og pussa trebeinet, for hun skal på en ekte piratkonsert. Ja, for ikke å glemme lappen over øyet - den hører med på en ekte pirat.

OK - hun er vel ikke helt ekte pirat, men piratkone, det er hun, hun er gift med en tredjedel av Philips Pirater, og de spiller konsert på Verdensteateret i Sandefjord i kveld. Med seg på scenen har de det knakende gode bandet Freddy & the Casuals, så dagens dame har planer om å få mye godt ut av kvelden.

Strengt tatt har hun vel ikke lapp over øyet, bare briller, og trebein er vel heller uvanlig i våre dager. Dagens dame har vært på protesefabrikk en gang og sett hvordan moderne "trebein" ser ut hvordan de fungerer, og det er ingenting som minner om sjørøvervarianten der. Og forresten, dagens dame drikker ikke rødvin, heller, hun drikker øl. Så dagens dame tar på seg brillene og går på egne bein til konsert, og aldri om hun kunne tenke seg å ha en skummel fugl på skuldra, heller. Men musikk, det skal hun ha med seg. I kveld. På Verdensteateret.
.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar