lørdag 5. september 2009

050909: Dame med fugl ved øret

.


Dagens dame drikker. Hun har glass, sugerør og fugl. Alle som drikker alkohol bør ha fugl, tenker dagens dame, en fugl som kan hviske dem i øret at nå er det nok, nå burde du ta deg en kopp kaffe.

Den som drikker Tequila Sunrise bør i alle fall ha en fugl, det er i alle fall damens erfaring. Det er mulig at det er årsaken til at tegnedamen aldri drikker tequila, hun er redd for fugler, og kunne aldri tenke seg å ha en fugl på skuldra. Og tegnedamen og dagens dame har ofte heller ikke sammenfallende smak og interesse. Og det igjen betyr at den som sender anonym mail til tegnedamen om de umoralske damene som drikker for mye, ikke trenger å gjøre det. Dagens dame er tegnet, og kan følgelig ikke lese.

Derfor får dagens dame drikke i fred. Hun er voksen og bestemmer over seg selv, og så lenge det ikke går ut over barn og jobb trenger man ikke å blande seg inn. Og hun burde jo klare seg fint, hun har jo fugl.

Om den som drikker tequila hører på fuglen, se det er en annen sak.
.

3 kommentarer:

 1. For ti-femten år siden skulle jeg nok absolutt hatt en liten fugl ved øret i min Tequila sunrise-periode. Men det var jo ikke før nå at jeg skjønte hvor lurt det var! =o)

  SvarSlett
 2. Behovet for fugl har en tendens til å avta med årene, tror jeg, i alle fall er det mindre behov for fugl når man vet at det er små mennesker som skal ha frokost eller hund som skal luftes dagen etter.

  Det er mulig at behovet for fugl kommer tilbake igjen når ungene er så store at de ikke kommer hjem til frokost i helgene - det kan jeg teste. Og siden jeg ikke har hund, er jo ikke det noe problem heller. Jeg er nok definitivt i målgruppa som trenger fugl....

  SvarSlett
 3. Jeg tror du har helt rett - behovet for fugl kan melde seg igjen om noen år...

  SvarSlett