onsdag 30. september 2009

300909: Dame som liker hattifnatter

.

At hun får en dag i morgen med blanke ark og fargestifter til, hindrer ikke dagens dame i å jobbe litt om natta. Det er så mye hun skal ha gjort, og dagene strekker ikke alltid til.

Om natta er det mørkt og stille, det er lettere å sortere tanker da, synes dagens dame, hun sorterer og legger i hauger, noen er små, og andre er store. Av og til kan tankene blir like mørke som natta, da er det godt å huske på det med morgendagen og fargeblyantene.

Dagens dame drikke kaffe av hattifnattkoppen sin, og tenker at hun liker hattifnattene, der de myldrer fram i tordenværet. De kommer fra frø, og de lades opp i av lynnedslag. De snakker ikke mye, men så har de heller ikke mye å snakke om. Hattifnattene opplever bare følelser i forbindelse med tordenvær, det er derfor de hele tida jakter på uværet. Dagens dame er fascinert av de som oppsøker stormer. Det gnistrer rundt hattifnattene, det kan damen like. Det gnistrer ofte litt rundt damen også, men ikke denne natta, den er mørk og stille og gir ro, både til damer og hattifnatter.
.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar