tirsdag 29. september 2009

290909: Mammadamer, sex og rosiner

.

Før, da dagens dame bare var dame og ikke mammadame, kunne hun ha sex når det passet henne. Etter at et levende lite menneske flyttet inn i huset hennes, er ikke det alltid like lett.

Nå kan man jo innvende at det går an å vente til at små mennesker sover, men alle som har kjennskap til den sorten, vet at det for det første ikke er sikkert at de gjør det, noen gang. For det andre, mammadamer er trøtte om kvelden. (Jada, det gjelder pappaer også, men dette er en blogg om damer). Noen vil kanskje også mene at mammadamer ikke trenger å ha sex, det har de allerede hatt, og høstet fruktene av.

Uansett hva man måtte mene, dagens dame har funnet råd. Hun fant det på et sted hun ellers ikke pleier å gjøre spennende funn: i kjøkkenskapet. Rett foran seg, i kjøkkeskapet, fant hun løsningen på sitt seksuelle problem i en pakke rosiner. Og oppskriften er enkel: man tar en pakke rosiner og strør ut over et , fortrinnsvis reint, kjøkkengulv.

Sånn kjøper man seg tid - et lite menneske som liker rosiner og som med det lille tommelgrepet sitt plukker opp en og en rosin - simsalabin - mammadamen kan være kjærestedame med nesten hele seg. Og ærlig talt, det halve øret som følger med på ungen, trenger ikke å ha sex...
.

5 kommentarer: