fredag 25. september 2009

250909: Dame med kiwi - igjen

.

-Kjøp kiwi, sa dagens dame til mannen sin før han dro i butikken. Hun stussa litt, dagens dame, da han ikke kom hjem om kvelden, han er riktignok en litt treg av seg, men vanligvis pleier han å krysse av for oppdrag utført etter noen timer.

Da han ikke kom hjem dagen etter, eller dagen etter det, heller, tenkte hun at både mannen og kiwien var tapte saker. Men så, plutselig sto han der, mannen, og overrakte en kiwi til damen.

Og hun skjønner jo at den ikke var lett å skaffe, kiwifuglen, siden den bare lever på New Zealand. Der er den til gjengjeld nasjonalfugl. Det en fascinerende fugl, både fordi det er den fuglen som legger det største egget i forhold til kroppsstørrelsen, og fordi den ikke kan fly, men er en fugl likevel.

Om den smaker godt? Det vet damen ikke. Denne kiwien skal ikke spises. Men om den er flink til å gå tur, det er en annen sak, og akkurat det kan det godt hende hun kommer tilbake til.....
.

2 kommentarer:

  1. Hei! Så utrolig fin blogg du har! Liker damene dine kjempegodt, så jeg har skrevet om dem i dagens innlegg på bloggen min. ha en fin helg!

    SvarSlett