tirsdag 15. september 2009

150909: Dame med frosk

.


Noen er glade, og noen er triste, sånn er det etter valg. Og noen våkner opp med en frosk. Nå kan man vel tenke at det er en kyssbar frosk, som vil forandre seg til en prins eller prinsesse, men det hender at virkeligheten ikke er som man tror. Denne frosken er allerede ferdig kysset.

Dagens dame, for eksempel, kysset en politiker og tok henne til og med opp i senga si. Da de la seg var hun søt og varm og god, politikeren. Og hva skjer? Et ekstra kyss, og vips, dagens dame våkner med en frosk ved siden av seg. Søt er hun fortsatt, som frosker pleier å være, kanskje enda søtere enn da hun var politiker, men særlig varm og god er hun ikke.

Så lærdommen vi kan trekke fra erfaringen til dagens dame, er at om du kysser en politiker og slipper henne for nært inn på livet, kan det hende du våkner til en sleip liten padde dagen etter. Og - hvorvidt det er en sleiping eller ikke, er det ikke partitilhørligheten som avgjør, som så mange andre amfibier må politkere passes på så de ikke blir sleipe og glatte og bare sklir rundt i verden. Og det må vi huske i neste uke også.
.

1 kommentar:

  1. Du kan få sagt det du!
    Og de må ikke bare passes på i neste uke, men uken etter der også.

    SvarSlett