tirsdag 7. april 2009

070409: Dame med flyvepungekorn og termos

.


Dagens dame skal drikke kaffe i solveggen. Hun har med seg termosen sin, og dyret sitt. Dyret er et flyvepungekorn som stammer fra - overraskelse - Australia. Det er et ganske lite dyr, med en 20–25 cm lang kropp og litt lengre hale. De kaster seg ofte ut fra 40–50 m høyde, spenner ut fallskjermen og svinger i alle retninger under sin glideflukt.

Hun liker å gå rundt med dyret på ryggen, dyret har søte små hender som klamrer seg fast i henne, og noen ganger er det godt med søte små hender som klamrer seg fast. Mens damen drikker kaffe, kaster dyret seg rundt fra tre til tre, men hun kommer alltid tilbake, det er et trofast lite dyr, eller kanskje ensomt, siden verken norske ekorn eller norske fugler gidder å være sammen med henne, de vet ikke hva slags dyr det er, og det de ikke vet hva er, er de redde for, de tror at pungekornet er her for å snike et eller annet på dem, få alle til å bruke pung, for eksempel, og det har de jo ikke lyst til.

Hallo, roper pungekornet, dere trenger ikke å ha pung selv om jeg har det, men det er ganske praktisk, jeg har matpakka mi her, jeg har nok mat til flere. Men de norske ekorna synes eucalyptus lukter vondt, og vil ikke smake, og det lukter vondt av pungekornet også, så hun kan bare ha det så godt. Det er ikke det at de ikke vil leke med pungdyret, hvis hun bare blir som dem skal de leke så mye som bare det - hvis hun bare frigjør seg fra pungen og slutter å fly.
.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar