fredag 24. april 2009

240409: Dagens dame valgte to

.


Dagens dame synes det er vanskelig å ta valg. Så vanskelig er det at hun kom ut av butikken med en is i hver hånd, siden hun ikke klarte å bestemme seg for hvilken av dem hun likte best.

Sånn har hun det med mange ting - hun vurderer, tenker, bestemmer og ombestemmer. Noen ganger går hun sin vei uten å ha med seg det hun skulle, fordi hun ikke klarte å velge.

Av og til skulle hun ønske at det var færre valg å ta - i alle fall når det kommer til innkjøp. Hun kunne tenke seg å gå inn i matbutikken uten å måtte ta så innmari mange valg. Olivenolje - hva slags olivenolje? Hvilket tomatpurémerke? Dopapir - med bilde av lam eller ekorn? Hun bruker uendelig lang tid i butikken noen ganger, hun snur og vrir på ting mange ganger før hun bestemmer seg. Eller ombestemmer seg og går sin vei.

Og i dag, isen. Hun liker Sandwich, og hun liker Kroneis. I dag orket hun rett og slett ikke å like den ene bedre enn den andre. Hun brukte ikke så lang tid i butikken heller, for i dag klarte hun å velge. Hun valgte to.
.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar