fredag 17. april 2009

170409: Dame med hjemløs sjimpanse

.


Dagens dame har funnet en sjimpanse, en miniatyrvariant. Som alle andre hun finner som ikke har noe sted å bo, tar hun ham med hjem. Selv om hun egentlig vil være helt alene i huset sitt, i alle fall uten sjimpanser som roter og tar plass og spiser maten hennes.

Midlertidig, tenker hun, det er bare midlertidig, han skal ut bare jeg finner et godt hjem til ham og noen snille mennesker som har tid til å rydde opp etter ham og vaske klærne hans. Han er ikke så veldig godt oppdratt, han er jo tross alt et dyr, og alle som har forsøkt å leve sammen med mennesker, vet hvor vanskelig det er å få de til å plukke opp etter seg - og når det kommer til sjimpanser er de hakket dårligere til det enn menneskebarn på femten.

Så derfor har dagens dame en sjimpanse. Hun mater ham med agurker og plukker opp ting han legger fra seg og irriterer seg over at han spiller høy musikk. Men han er jo så søt. Og hun kan jo ikke bare jage ham, heller. Så hun trøster seg med at det bare er midlertidig, og legger enda et lass med agurker inn i skapet.
.

2 kommentarer:

  1. Hei. Vilken morsom blogg du har. Likte den.
    Kram Lill

    SvarSlett
  2. Så hyggelig at du liker den, Lill. Du kan komme på bloggebesøk så ofte du vil :-)

    SvarSlett