mandag 7. juni 2010

070610: Dame med egg


Dagens dame bærer et egg. Et kjempe-egg. Hun aner ikke hvem som har lagt det egget, men av flere grunner er hun glad for at det ikke er henne.

Da hun fant egget,tenkte hun et øyeblikk at det var best å gå forbi, og at det sikkert ikke er lurt å finne ut hva som er inne i det digre egget. Om det er noe levende der, må det sikkert ha mengder av mat mange ganger om dagen, damen har jo sett hvordan fuglene flyr fram og tilbake, fram og tilbake, for å mate sultne skrikerunger. SMÅ sultne skrikerunger.

Damen har sett hva de små fuglene mater barna sine med også, og hun antar av den grunn at de som starter livet inne i et egg spiser ekkel mat, og inne i damens egg bor det kanskje noe stort, som vil ha store mengder ekkel mat.

Hun burde godt forbi. Hun burde latt egget ligge der alene. I stedet har hun det med seg hjem, og skal pakke det godt under dyna, for å se om det klekker. Hun håper det kommer noe søtt ut av egget. Og at det ikke er ondt med skarpe tenner. Hun håper det. Men hun tenker at hun nok kommer til å elske det uansett, det som hun ruger fram. I alle fall når hun har sett på det litt, og strøket på det. Det er nemlig sånn det pleier å gå, for damer som bærer egg.
.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar