søndag 20. juni 2010

200610: Sommer, fotball og øl

 .


-OK, sier damen, så er jeg kanskje litt mindre ute enn jeg pleier på denne tida av året, men det er ikke hver sommer det er fotball-VM. I disse dager finner man gjerne damen foran TV, selv om det er midt på dagen og damer pleier å gjøre andre ting.

Nå skulle man kanskje tro at damen var veldig interessert i fotball. Det stemmer nok ikke. Det er ikke ofte hun ser fotball, stort sett synes hun det er kjedelig, men akkurat når det gjelder VM gjør hun et unntak. I løpet av noen få uker ser hun hele verden samla et sted, og hun liker konkurranseaspektet. Og som alltid håper hun at en som er liten kan banke de store.

Hun sier ikke nei til å sitte ned å drikke øl samtidig som hun ser unge menn bevege seg, heller. De første gangene hun så fotball-VM, var spillerne ganske gamle, mener hun å huske. Nå er flere av dem for barn å regne. Sånn sett ser hun også at tida går og hun selv blir eldre.

Men, hallo - hun trenger ikke å forklare hvorfor hun ser på TV selv om det er midt på dagen. Hun er sin egen dame, og ser akkurat det hun vil....
.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar