tirsdag 1. juni 2010

Sommerutstilling i Atelier Gyllenhammar

 .

 Noen av damene mine vi befinne seg i Atelier Gyllenhammar i Tønsberg i sommer.

Den femte utstillingen i Atelier Gyllenhammars historie, er en kollektiv salgsutstilling hvor ti ulike utstillere deltar. De ti kunstnerne har bakgrunn fra Det Tverrfaglige Kunstinstitutt i Bærum, og samles til utstilling i Turid Gyllenhammars kombinerte atelier og galleri.

Det er en fargerik utstilling, og blant utstillerne finner man både veletablerte kunstnere og debutanter. Alle deltar med billedkunst, men uttrykkene varierer, her er både tegning, collage, akryl og eggtempera representert.

Galleriesten Turid Gyllenhammar er selv representert med nye arbeider. Hun har sin utdanningsbakgrunn fra DTK, og har tidligere vært bosatt i både Asker og Bærum. Nå bor og arbeider hun hovedsaklig på Nøtterøy og i Tønsberg, men er også i ferd med å etablere seg med et atelier også i Bærum.

De deltakende kunstnerne er:
Heid Øiseth, Hilde Riisnes Husby, Bibbi Møllhausen, Lise Ivarson, Mari Astrup Glittenberg, Pippip Ferner, Dora Sofie Kittilsen, Annethe Østensen, Vigdis Løbach, Turid Gyllenhammar

Atelier Gyllenhammar, Kaldnes Brygge, Rambergveien 21, 3115 Tønsberg

Åpning lørdag 5. juni kl 12
Torsdag – søndag 12 – 16

Utstillingen står til 11. juli
.

1 kommentar:

  1. Hei Vigdis

    Gjett om jeg skal ta med moren min og dra på ustilling. Dette må vi få med oss: )

    Følger med historien om damene dine. Du har en livlig og fin fantasi. Jeg liker det jeg leser. Jeg har hatt stor glede av dine kunstprosjekt og brukt det i undervisning på Høgskolen: )

    Ellers er verkstedet i full gang. Lekterne i taket ble satt på i helgen.

    SvarSlett