mandag 23. januar 2012

230112: Dame med tiger

.Dagens dame tror hun har en katt. Den ser ut som en katt, og den maler som en katt. Ikke er den særlig stor heller, selv om den er større enn andre pusekatter. De som har sett damens katt, skjønner at hun ikke har noen alminnelig huskatt, men en tiger forkledd som katt. Den har store, skarpe tenner, og lange klør som den aldri kvesser, i tilfelle den får bruk for å klore noen.

- Pusen min, sier damen, og klapper dyret sitt. Han brummer fornøyd fra dypet av magen, fornøyd over at damen lar ham ligge på sofaen sin.

Damen klapper han hun tror er en vanlig katt, selv om hun noen ganger er litt engstelig, særlig når han ser ekstra rovdyraktig ut. Noen ganger, men ikke så ofte, biter han, og da er det noen som må blø. Som oftest er det noen andre enn damen, men selv om han har bitt henne også, tror hun fortsatt at han er en katt. Hun hører på brummingen, og ser hvordan han strekker seg ut og koser seg foran ovnen. Hun klarer ikke å se tigeren inni ham, og det er bra for katten.

Kanskje det ikke er så rart at det er vanskelig å se rovdyret. Damen er også som en katt mesteparten av tiden. Hun strekker seg lat på sofaen, og maler når noen klapper henne. Men inni seg er hun en tiger, med skarpe tenner og lange klør. Og av og til, ikke ofte, er det noen som må blø....
.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar