onsdag 1. juli 2009

010709: Med vin i varmen

.

OK - man skal ikke klage på varmen når man bor i Norge. Egentlig skal man ikke det. Men dagens dame bor nede i en dal, og av og til, når det er som varmest, er det som å bo i et drivhus. Når man bor i et drivhus har man lov til å klage, så dagens dame klager litt.

Hun klager, men hun gir seg ikke helt over. Hun tar med seg en flaske vin, og besøker en annen dame. Hun gjør det på ettermiddagen, når sola i hennes dal har flyttet seg til den andre damens veranda. Og der sitter de. Med vin. Og de klager.

De klager ikke på været, det er mange ting i verden det er mer morsomt å klage på enn været. Og noen ganger snakker de litt lavere enn ellers - da snakker de om noen andre. Som to Krøsa-Majer sitter de der, og mesker seg med detaljer fra andres liv. Og så drikker de litt vin igjen.

Men reker spiser de ikke. Dagens dame spiser ikke reker, hun spiser ikke dyr som har skall og bor under vann. Reka er bare til selskap og pynt, og siden det er en reke som kan servere en og annen saftig historie, fikk den være med, den også....
.

1 kommentar:

  1. Jeg koser meg fremdeles med dine damer hver morgen. Nå har jeg vist dette til min mor. NÅ får du en ny følgesvenn. Dette likte hun godt: )

    SvarSlett