fredag 24. juli 2009

240709: Dame med kondom

.

Dagens dame er opptatt av sikkerhet. Når hun er i båt har hun alltid redningsvest på, og hun sykler med hjelm. Det er lurt å sykle med hjelm, det lærte hun da det var politibesøk i barnehagen for mange år siden. Politimannen tok et egg og slapp i bakken, og alle skjønner jo at det knuste. Så tok han et egg til, og plasserte en bitteliten hjelm på det. Da han slapp det i bakken, klarte det seg uten å knuse, og damen forsto at hodet hennes lett kunne være et egg i trafikken, og bruker selvfølgelig hjelm.

Like selvfølgelig er det å ha et kondom i veska, sånn i tilfelle. En gang snakket damen med noen ungdommer om det der, noen som mente at da kunne det jo se ut som om man hadde planlagt sex, og hvordan ville det virke på partneren, herregud, det kunne jo virke som om man hadde dårlig moral. Dagens dame tenker at det vil virke ansvarlig - og det vil vise at kloke og ansvarlige mennesker som har lyst til å være friske også har sex.

Dagens dame har ikke lyst til å moralisere, eller jo, det har hun, men ikke på den måten at hun vil si at man ikke skal ha sex - ansvarlige mennesker bør ha sex, masse sex, ikke bare om sommeren, og ikke bare tilfeldig, men det er også greit. Noen ganger er tilfeldige møter veldig gode - det er bare så innmari dumt å dø av det. Og damer med god moral tar ansvar for seg selv. Og de har alltid plass til et kondom i veska.
.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar