onsdag 29. juli 2009

290709: Hagedame med gode lunger

.


Når dagens dame skal gjøre hagearbeid ligger hun ikke med rompa i været og napper i ugress som så mange av oss andre gjør. Dagens dame gjør hagearbeid med lungene sine - hun blåser opp plantene, setter dem der det passer best foranledningen, og vips, hun har hage.

Hvis hun våkner en dag og tenker at i dag gidder jeg ikke å ha hage, jeg vil heller ha dyrepark, blåser hun bare opp en sjiraff og en løve i stedet.

Hun har tre barn, når hun vil, for de er selvfølgelig oppblåsbare de også, og veloppdragne, svært veloppdragne. Hun pleide å ha en mann, men etter en krangel, der hun beskyldte ham for aldri å delta i samtalene, gikk det riktig ille. Man kan si at lufta gikk ut av ham, og at enkelte menn er svært vare for å få gafler i panna. Det gjør henne vel til en slags enke, for han er virkelig helt død, det vil kreve alt for mye å reparere ham. Men pytt, hun kan kjøpe seg en ny når hun vil, om hun vil, og puste liv i ham når det passer.

Men ikke i dag. I dag skal hun sitte i hagen sin, hun skal se på blomstene, og hvis hun orker skal hun blåse opp det lille bassenget så barna får bade....
.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar