lørdag 13. juni 2009

130609: Reker og vin

.


Dagens dame har en skål med reker og en flaske vin. Vinen har hun tenkt at hun skal smake på etterhvert, men ikke rekene. De går hun bare tur med.

Hun spiser ikke dyr som både har skall og lever under vann. Ikke fordi hun ikke liker dem, hun liker dem kjempegodt, men fordi hun ikke tåler dem noe særlig. Hun blir prikkete på hele kroppen og klør, og det kan hun jo forsåvidt leve med, verre er det når kroppen hovner opp.

Hun lurer på om hun kanskje tåler noen skalldyr, men hun vet ikke sikkert. Sist gang hun prøvde, var hun grådig og spiste både reker, kreps og krabbe, og fikk to sprøyter i rumpa. Akkurat det frister ikke til gjentakelse.

Derfor går hun tur med rekene, og tenker at rekefangst egentlig er dumt, og at rekene har det mye bedre i havet. Et eller annet sted har hun en t-skjorte der det står "Save the shrimps" - den skal hun la komme til heder og verdighet igjen, og neste gang hun skal bære rundt på reker i en bolle, skal de være gjennomsiktige og levende.
.

1 kommentar:

  1. Ja, hvorfor ikke har reker i akvarium? Hva ville dagen vært uten "Dagens dame"! Takk for at du lar oss få ta del i din kreativitet. =o)

    SvarSlett