søndag 14. juni 2009

140609: Søndagstur med hund

.


Dagens dame går søndagstur med hunden sin. Hun går tur med den de andre ukedagene også, men siden det er søndag er dagen litt mer stille enn vanlig, så de tar seg en ekstra liten runde, de to. Hunden har korte bein og høres nok litt astmatisk ut, og når han ikke orker å gå mer, løfter damen ham opp på skuldra og bærer ham hjem.

Dagens dame har musefletter og liten stemme, så på en måte kler de hverandre de to - de er små og søte, og spiller på akkurat det for å få vilja si når det er nødvendig.

Å ha liten stemme kan være et virkemiddel for både damer og hunder, de fleste tar litt ekstra hensyn til deg da, det vet både hunden og damen der de tripper gjennom verden, hun med museflettene og han med de korte beina.
.

2 kommentarer:

  1. Jeg koser meg med damene dine. Du er kreativ. Hvordan får du ideer til dette? Det er veldig morsomt! For en ide!

    SvarSlett
  2. Litt morsomt at akkurat du sier dette - jeg pleier å lese bloggen din mens jeg lurer på hvor alle ideene dine kommer fra.... Det handler vel om det samme til syvende og sist, når det kommer til ideer - jeg har inntykk av at vi som skaper ting er "glanere" i den virkelige verden :-)

    SvarSlett